Wie ben ik

Achtergrond en Ervaring

In 1971 geboren en getogen in Amsterdam de Pijp en het Centrum

  • Afdeling P

Na mijn middelbare school heb ik het geprobeerd op een economisch opleiding, dat was geen succes. Na dat jaar ben ik psychologie gaan studeren aan de UvA en vond ik eindelijk een plek waar mijn interesse in menselijk gedrag en het ontwikkelen van anderen samenkwamen.

Inmiddels ben ik 15 jaar in Zaandam gevestigd waar ik met mijn gezin woon en in mijn praktijk cliënten ontvang. In mijn loopbaan heb ik mij altijd bezig gehouden met de ontwikkeling en het begeleiding van organisaties, teams en individuen. Voor een overzicht zie mijn LinkedIn profiel. Veel verschillende banen gehad en in 2013 als zelfstandig psycholoog gestart waarin ik:

  • Individueel mensen begeleid als psychologisch coach
  • Trainingen verzorg voor verschillende organisaties, meestal rondom de thema’s Leiderschap, Samenwerken en Communicatie
  • Als mediapsycholoog aan verschillende programma’s meewerk, zowel voor als achter de schermen.

Sinds 2019 ben ik partner geworden bij Mindworkproductions, een Change Agency waar we werk maken van de ontwikkeling in de breedste zin van het woord.

Ik maak gebruik van verschillende werkvormen en methodes en blijf me verdiepen in manieren om anderen en mezelf in beweging te houden. Ook gebruik ik regelmatig boksen of andere fysieke vormen om tot inzichten te komen. Ik boks individueel en met groepen.

Door mijn werkervaring en mijn achtergrond als psycholoog ben ik in staat om praktijksituaties aan theorie te koppelen en ook uit eigen ervaring met je te sparren. Vragen die ik tegenkom gaan onder andere over mentale weerbaarheid, relaties, omgaan met spanning, life/work-balance en persoonlijke effectiviteit.